WERKWIJZE


Starten met Henceforth
We creëren werk met een sterk karakter. Door middel van strategie, creatie en marketing (offline en online) blijft Henceforth continu streven naar een optimaal, maar ook meetbaar resultaat op alle touchpoints in de customer journey.

Voor ondernemers en organisaties is het van levensbelang een gedegen digitale media strategie te definiëren: met welke boodschap wil ik mijn doelgroep bereiken, maar ook wanneer en op welke wijze?

Waar online in het verleden vooral als performance kanaal werd ingezet, wordt de rol van online binnen branding steeds belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van online video’s in het verlengde van televisiecommercials.

Henceforth focust altijd op de juiste doorvertaling van campagnedoelstellingen naar online kanalen, ongeacht of de doelstelling awareness of performance is.

 

Van idee naar kanaalomzet
Wanneer de strategie is bepaald, kunnen wij verder aan de slag. Naar aanleiding van de doelstelling(en) kiezen wij de juiste kanalen. We maken een digital journey die overzichtelijk en overal aangestuurd kan worden t.b.v. alle fasen (van branding tot performance).
Omdat ieder kanaal haar eigen kenmerken heeft, zorgen wij voor een op maat gemaakte creatieve doorvertaling. Hierdoor sluit de boodschap uitstekend aan op het kanaal en de doelgroep.
Doordat de resultaten direct inzichtelijk zijn, kunnen wij snel optimaliseren. Uiteraard delen wij relevante learnings, zodat ook de offline campagne-onderdelen kunnen worden geoptimaliseerd.
Ons einddoel is altijd een volledig geïntegreerde campagne waarbij de doelen centraal staan in plaats van de middelen.

 

De aanpak van Henceforth
Veel in de wereld is hetzelfde, maar elke klant is voor ons uniek! Ondanks dat we elke klant op maat bedienen, is er wel een vaste methode van werken. De beste resultaten krijg je door een samenwerking tussen jou als klant en ons als bureau.
Uiteraard kunnen we werken volgens het “U roept en wij draaien”-principe’, maar onze kracht zit hem in partnership met onze klant. Wij willen je verrassen en verder brengen!

 

1. Kennismaking & Briefing
Voor we aan de slag kunnen, is een kennismaking en briefing essentieel. Enerzijds om over en weer een klik te voelen want, wij houden van een partnership met onze klanten. Anderzijds om tot een zo compleet mogelijke briefing te komen.
2. Brainstorm & Plan van Aanpak
Afhankelijk van de grootte van de uitdaging, kiezen wij meestal voor een brainstorm, om de aanwezige kennis binnen jouw organisatie te koppelen aan onze expertise in een strategie. Vanuit deze brainstorm leveren wij een plan van aanpak aan, met daarbij een offerte voor het verdere verloop van de opdracht.

 

3. Strategie & Concept
Wanneer ons de opdracht is toevertrouwd en akkoord is gegeven, gaan wij over tot het bepalen van de strategie en vertalen we deze naar een concept, dat toepasbaar is voor alle benodigde middelen van het traject.
4. Creatie en Productie
Afhankelijk van de gemaakte keuzes maken we een doorvertaling van het concept naar de benodigde middelen. Zowel offline als online.

 

5. Oplevering & Lancering
Natuurlijk geheel afhankelijk van wat we opleveren, gaat niets ‘live’ zonder dat alles uitgebreid gecontroleerd en getest is.
6. Analyse & Optimalisatie
Wanneer we een data driven oplossing voor je gebouwd hebben, is het natuurlijk super belangrijk om dit continu te analyseren en waar nodig te optimaliseren. Wat je doelstelling ook is, je wilt die wel (blijven) bereiken. Wij ook!

Contact | HenceForth