Kegro Deuren

 01/04/2020      Kegro Deuren

Al meer dan 40 jaar is Kegro Deuren dé deurenfabrikant van en marktleider in vlakke en massieve houten buitendeuren en inpandige deuren voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten in Nederland.

 

Kegro Deuren heeft deze marktpositie te danken aan de topkwaliteit houten buitendeuren en unieke concepten voor deuren. Kegro Deuren beschikt over een eigen moderne productlocatie in Groesbeek.

 

Kegro Deuren heeft aan Henceforth de vraag gesteld om de corporate communicatie en de verkoopinformatie te vernieuwen en te optimaliseren.

Naast deze optimalisatie van de communicatiedragers / communicatiemiddelen is er vanuit het Kegro Deuren Marketingplan een werkplan ontwikkeld om de diverse doelgroepen (architecten, projectontwikkelaars, vastgoed) optimaal te informeren en de saleskanalen te stimuleren.

 

Henceforth heeft een stevige basis gelegd onder de corporate communicatie en heeft naast tal van communicatiemiddelen online en offline ook de nieuwe pay-off: Dé makers van buitendeuren ontwikkeld.

Contact | HenceForth

  • Meander 901, 6825 MH Arnhem

  • info@henceforth.nl